BELYSNING


Kjøp etter kategoriBLAD


TAKLAMPER


BORDLAMPER


BLAD


Kjøp etter serieSPIRE


RILLE


BLADØNSKER DU HJELP ELLER RÅDGIVNING?


Kontakt oss på belysningshjelpen@porsgrund.com for spørsmål eller rådgivning. BLI KJENT MED VÅRE BELYSNINGSSERIERSPIRE


Designklassikeren Spire ble designet av Konrad Galaaen på 50-tallet. I serien, som bestod av et servise fantes også lampen. Den ble i sin tid solgt til hoteller, restauranter og privatpersoner. Et tett samarbeid mellom PP sitt designteam og produksjonen på fabrikken har resultert i at lampen igjen er en del av PP sitt sortiment. I 2019 relanserte PP ett av sine mest ikoniske arkivserviser fra Galaaen, Spire. Nå er endelig serien komplett med lampen Spire på markedet.
RILLE


Rille er et nytt tilskudd av godt norsk design i PP sitt sortiment. Lampeserien er designet av Erik Lorange Lindberg, i tett samarbeid med PP sitt designteam og produksjonen ved fabrikken i Porsgrunn. Rille har et modernistisk design som passer i ethvert hjem, fra skandinavisk minimalisme til sjarmfulle hjem som oser av atmosfære. Rille kommer i ulike former og størrelser, og egner seg svært godt i kombinasjon med hverandre.
BLAD


Blad er et kjent design for mange. Bladvasen ble for første gang produsert i 1960, og er opprinnelig tegnet av Konrad Galaaen. Vasen, som fortsatt produseres for hånd ved fabrikken i Porsgrunn den dag i dag, har dannet grunnlaget for vår lampe Blad. Etter Galaaens vakre design har PP sitt designteam skapt en lampe basert på opprinnelige tegninger. Lampen er, som vasen, dekorert med blader i relieff som skaper dybde i lampens design.


Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A