DESIGNPROSESSENNORSK DESIGN SIDEN 1885


Helt siden 1885 har PP preget internasjonal designhistorie. Fra ikoniske serviser, til vakre lamper. Det er ingenting som overlates til tilfeldighetene når vi skal produsere lamper, og det å skape funksjonelt og visuelt godt design er noe PP sitt designteam strekker seg etter hver eneste dag. Få et innblikk i designprosessen som har lagt grunnlaget for produksjonen av våre håndlagde lamper.


FRA 3D TIL GIPSMODELLERING


En designprosess setter grunnlaget for alle produkter i PP sitt sortiment. Grundig tegning i 3D har gitt lampesortimentet vårt et godt utgangspunkt for modelleringen av gipsformer som brukes i produksjonen ved fabrikken vår i Porsgrunn. Erik Lorange Lindberg er designeren som står bak designet for produktserien belysning. Med god hjelp fra et team av PP designere har de sammen skapt en kategori av spennende belysning som baserer seg på arkivdesign som Blad og Spire, så vel som nytt design i serien Rille. En designprosess starter med kartlegging av produktbehov og inspirasjonsprosess gjennom kreative workshops. Slik skaper vi innovativt og nyskapende design hver eneste dag.
DESIGN


PP sitt historiske arkiv er kjent for mange av sine ikoniske design. En lang rekke av kjente norske designere står bak produktene som merkes Porsgrund Porselænsfabrik. Produktutvikling settes høyt hos oss, og vi jobber stadig for å bedre både design og utvikling av våre produkter. Ved design av PP belysning har man gått tilbake i arkivet. Man har hentet frem noen av de mest kjente designikonene som ligger der, som har dannet grunnlaget for utviklingen av vår produktserie med Spirelampen og Bladlampen i spissen. Konrad Galaaen designet Spirelampen så tidlig som på 50-tallet, og lampen ble solgt til både hoteller, restauranter og privatpersoner. Etter relanseringen av Spireserviset i 2019 er det gledelig at Spirelampen igjen tok sin plass i sortimentet desember 2020.Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A