Meny
MENU

Opplev fabrikkens historie!

Det nye porselensmuseet har vært åpent siden mars 2015, og drar besøkende med sin nytenkende måte å vise frem historie og gamle produkter. Den spennende utstillingen, med sine digitale installasjoner, er driftet av Telemark Museum.

Digitale installasjoner gjør museet interaktivt og spennende slik at du kan dykke ned i historien og ta del i utstillingen. Dette er moro for både barn og voksne, og gjør at besøkende kan utforske porselenshistorien gjennom å være aktive. Tilhørende utstillingen har museet utviklet en app der besøkende kan lese om gjenstandene foran seg. Appen, Porselensmuseet, kan lastes ned gratis på alle smarttelefoner, men museet har også iPader til låns.

Åpningstider: Mandag til søndag, kl. 11.00 – 17.00 Få guidet omvisning i Porselensmuseet 11.30 og 13.00. Bestill gjerne omvisning med besøk i fabrikken (hverdager): tlf. 35 54 45 00, post@telemark.museum.no 

Museet ligger i samme bygg som Porsgrunds Porselænsfabrik og fabrikkutsalget, noe som gjør at du har tilgang til alt på ett sted. Start dagen på museet, enten på egenhånd eller med guide, fortsett til fabrikken der du kan se hvordan produksjonen foregår i dag – og ta til slutt turen innom fabrikkutsalget. Her får du rabatt på de fleste egne varer hele året og en rekke andre varer til opptil 80% rabatt!
I samme bygg finner du også skjulte skatter i Auksjonshallen, full av gode bruktkjøp og antikviteter. Lunsjen kan du ta i bygget ved siden av, hos Bryggekanten Lille Kafé. Der får du kjøpt deilig mat og drikke i historiske lokaler, for her satt nemlig portvaktene til Porsgrunds Porselænsfabrik i gamle dager.

Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500