Høstbord på fjellhytta

Luften blir kjøligere, grønt blir til gult, orange og brunt. På fjellet kommer høsten tidligere enn i lavlandet. Endelig kan vi dekke bord med høstfarger igjen!
august 12, 2020

I vår- og sommerhalvåret velger vi ofte både serviser og tekstiler i lyse, lette farger, som for å understreke de lette følelsene vi kan kjenne på i årets lyseste periode. For eksempel er serviser med hvite og blå detaljer er spesielt populære om sommeren.

Men det er slett ikke med tungt hjerte at vi nå trekker inn i hjemmene våre, tenner stearinlys og finner frem serviser, duker, servietter og tilbehør med mørkere farger i jordtoner. Det er tid for å nyte høsten, med alle kvalitetene denne årstiden har å by på.

Orange, brunt, okergult, burgunder og grønt er nydelige farger som i seg selv skaper varme og stemning, iblandet en ørliten fornemmelse av melankoli.

Sesongens grønnsaker, bær, strå og nøtter kan også være vakre innslag i borddekkingen.

Marius-favoritter til hytta

Noen serviser passer året rundt, og kan tilpasses årstiden med en lekker serviett, duk eller bordpynt i sesongens farger, mens andre serviser har en dekor som virkelig kommer til sin rett når høsten nærmer seg.

Våre hyttefavoritter fra Norgesglasset

I tilllegg til en mengde enkeltstående kopper og krus, kommer også alle våre serviser med både krus og kopper av god størrelse, perfekt til både te, kaffe, varm sjokolade og andre varme drikker. Pust med magen og nyt!

Disse servisene vil vi aller helst dekke bordet med når høsten setter inn!

MARIUS
Servise

DOMPAP
Servise

FAUNA
Servise

SPIRE
Servise

BONDEMØNSTER
Servise

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2020