Inspirasjon: Ranveigs jul

Ranveig Lia er en prisbelønt stylist og dekoratør fra Porsgrunn. Hun deler vakre bilder på instagramkontoen @ranli_ . Ranveig elsker Porsgrund, og til jul har hun sine helt klare servisefavoritter.
desember 3, 2020

Jul for meg betyr samling av familien, julaften og hele romjulen. Nesten hver eneste julaften har jeg feiret i huset her jeg bor. Mine besteforeldre eide huset før oss, og etter at vi overtok huset er det vi som har invitert familien hit til oss.

Som porsgrunnsjente har jeg vokst opp med serviser fra Porsgrund. Nisseserviset kommer alltid frem 1. desember, men de seneste årene har jeg også blitt veldig glad i Dompap-serviset til jul. I år er det Dompap jeg dekker mest med i desember.

På julaften kommer hvit damaskduk, eller linduk på bordet. Jeg liker å kombinere med servietter i lin, i tillegg til masse stearinlys og naturmaterialer.

Jeg ønsker der alle en stemningsfull desember, og en riktig god jul!

  1. TALLERKEN DYP 22,5 CM
    TALLERKEN DYP 22,5 CM
    Tilbudspris 265,30 Vanlig pris 379,-

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2020