Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Marius

Høsten 2018 bringer Porsgrunds Porselænsfabrik en folkekjær designfavoritt fra skisporet inn i norske hus og hytter!
august 7, 2018

Siden 1885 har Porsgrunds Porselænsfabrik dekket bord. Høsten 2018 bringer vi en folkekjær designfavoritt fra skisporet inn i norske hus og hytter: Marius by Porsgrund inkluderer servise, lyslykter, julekuler, et eget barneservise og mye mer.

Når MARIUS®mønsteret og Porsgrunds Porselænsfabrik nå møtes ved matbordet, er det to kjente og kjære norske merkevarer med lange tradisjoner i skandinavisk håndverkstradisjon som sammen er skapt til Marius by Porsgrund – et klassisk servise med et nostalgisk glimt av retro.

Ny skandinavisk designfavoritt

MARIUS®mønsteret, som er kåret til et av de 100 beste innen Norsk design de siste 100 år, ble designet av Unn Søiland i 1953 og har siden etablert seg som en del av vår norske kulturarv.

– Vi er stolte av å kunne presentere at Porsgrunds Porselænsfabrik har inngått samarbeid med MARIUS®mønsteret, ved Marius of Norway AS, forteller Stine Gjørtz, konserndirektør for 3 Norske AS. – MARIUS®mønsteret er en del av vår norske kulturarv og sammen har vi laget en tidløs serie med nostalgisk vri som passer både til hjem og hytter. Vårt flinke designteam har laget nye servise-serier, lykter, julekuler og mye mer som er å finne ute i butikk i løpet av høsten 2018.

Visste du at Marius-mønsteret er det mønsteret i Norge som flest strikker og at mønsteret har mer enn 33 millioner hits på Google? Porsgrunds Porselensfabriks designteam: Karianne Elmholt Tønnessen og Christian Svinddal har med Marius by Porsgrund skapt en tradisjonstro og tidløs servise-serie med en moderne vri. Serviset kommer i flere farger, både de tradisjonelle Marius-fargene rødt, hvitt og blått, og dusere pastellfarger og lys grått.

Marius by Porsgrund er et servise som kan brukes året rundt – til hverdags som til tradisjonsrike anledninger som 17. mai og julefeiringen. Lyslykter, julekuler, kaffekrus og andre servise-deler fra Marius by Porsgrund er dessuten den perfekte norske designgaven! Barneserviset er nydelig gave fra strikkeglade venner og besteforeldre.

Bestill i Nettbutikken!

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018