Mummi julekuler

For første gang er Mummi på julekuler. Porsgrunds Porselænsfabrik har skapt god julestemning i mange generasjoner, og vi gleder oss nå til å feire jul sammen med alle vennene i Mummidalen.
oktober 12, 2018

Vårt flinke designteam har laget nye julekuler og fine gaveesker basert på Tove Janssons fantastiske univers.  Julekulene passer like fint i tradisjonsrike, som i mer moderne julehjem. Heng dem på en enkel kvist, i vinduet eller sammen på et frodig juletre. Tanken er at det hvert år skal lanseres en ny julekule, som man kan ønske seg å samle på. Passer også fint som en dåpsgave eller som en hyggelig presang til en stor eller liten Mummifan.

Tove Jansson, (1914-2001) er Finlands mest kjente forfatter, og historien om Mummitrollet har blitt oversatt til 50 ulike språk. Bøkene utkom fra 1945 til 1970. Hun debuterte som tegneserieskaper i 1947. Tove Jansson klarte kunsten å skrive både til voksne og barn.

Hovedverket i forfatterskapet er de ni prosabøkene og fire bildebøkene om Mummitrollet og de andre figurene i Mummidalen. Alle figurene har en tydelig personlighet som er det er lett å bli glad i. Tove og hennes univers er elsket over hele verden.

Vi er stolte av å kunne fortelle at Porsgrunds Porselænsfabrik har inngått samarbeid med Bulls Licensing og Moomin characters, forteller Stine Gjørtz, konserndirektør for 3 Norske AS.

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018