Tid for kos!

Enten du liker å holde på med utendørsaktiviteter eller foretrekker å sitte foran peisen er det hyggelig å nyte en en kopp te med dem man er glad i.
januar 19, 2017

Noen ganger, når kulda står i som verst, er det aller beste å bare holde seg innendørs. Særlig etter en noen timer utendørs smaker det ekstra godt med litt tid til kos og hygge inne. Da er det ingenting som er bedre enn å lage seg noen enkle småretter og en god kopp te.

Tenn stearinlys og finn frem Märtha-koppene, som er del av det tidløse og svært populære Märtha-serviset fra Porgrunds Porselænsfabrik. Serien er produsert i benporselen, og ble lansert i 2002. Servisets vakre dekorkant i sølv og blå skal symbolisere kjærligheten – med andre ord et servise som passer perfekt i de litt ekstra hyggelige stundene.

Bakeglede

En annen, fin innendørs aktivitet for både voksne og barn er baking. Baking kan både være avslappende og krevende om man setter i gang på egenhånd, men aktiviteten har også evnen til å samle familien rundt kjøkkenet. Om dette kommer av nysgjerrighet på selve bakeprosessen eller bare for å få en smaksprøve av resultatet, er det uansett en flott måte å være sammen på.

Ekte bakeglede bringer frem kreativiteten hos både store og små kokker, og da er det en fordel å gjøre resten av jobben så enkel som mulig. Porsgrunds Porselænsfabrik har utviklet Bake it Easy – et produkt med store praktiske fordeler som samtidig skaper et godt resultat. Med Bake it Easy kan du nemlig både bake, steke, fryse og servere på samme fat!

Enten du foretrekker peiskos, baking eller utendørsaktiviteter når snøen daler ned og kulda setter inn, er det aller viktigste at du starter året på den måten som føles riktig for deg. Vinterhalvåret er en vakker tid, og det er en tid som skal nytes!

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2020