100% norsk håndverk

Porsgrunds Porselænsfabrik produserer fortsatt i Norge. Du er velkommen inn i produksjonene for å lære mer om hvordan de fantastiske produktene blir til.

Porsgrunds Porselænsfabrik har over 130 års erfaring med porselensproduksjon. Våre fagfolk stiller strenge krav og følger egne prosedyrer for testing og kvalitetskontroll av vår produksjon. Vårt stempel, som du finner under hvert eneste unike produkt fra Porsgrunds Porselænsfabrik, står for kvalitet, kunnskap og erfaring.

Håndverksprodukter

Mange produkter blir fortsatt håndlaget på porselensfabrikken. Gamle tradisjoner blir holdt ved like, og det ikoniske mønsteret til Bogstad strå blir håndmalt slik det har blitt gjort siden 1887.
I de tradisjonsrike fabrikklokalene produseres alle deler til Bogstad hvitt, Bogstad strå, de vakre Noravasene, de dekorative Norgesglassene i porselen og diverse fat, kopper og krus til både butikk og bedriftsgavemarkedet.
Det er mange muligheter for å spesialbestille produkter fra porselensfabrikken. Mange bedrifter velger dette som julegave eller jubileumsgave til ansatte. Ønsker du et personlig preg på produktene? Ta turen til Fabrikkutsalget i Porsgrunn!

Unike produkter

 1. LYSESTAKE
  LYSESTAKE
  Tilbudspris 1749,30 Vanlig pris 2499,-
 2. OVALFAT 33,5 CM
  OVALFAT 33,5 CM
  Tilbudspris 1679,30 Vanlig pris 2399,-
 3. MAUD VASE STRÅMALT LITEN 18CM
  MAUD VASE STRÅMALT LITEN 18CM
  Tilbudspris 2099,30 Vanlig pris 2999,-

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018