Her har vi samlet de spørsmålene som vi oftest møter fra våre kunder.
Dersom du ikke finner svar på ditt spørsmål, kontakt oss og vi vil hjelpe deg.

KJØP

FRAKT

 • Hvor lang er leveringstiden?

  Rask og presis levering er viktig for oss. Ordrene blir pakket og sendt fra Oslo. Normal leveringstid er 3-7 virkedager, avhengig av hvor i landet pakken skal sendes.

 • Hva koster frakten?

  Standard fraktsats er 99,-. I kampanjeperioder kan det være gratis frakt.

 • Kan jeg spore ordren min?
  Sporingsnummer vil bli sendt til deg på oppgitte epostadresse straks varen er blitt klargjort hos oss.

ANGRERETT

 • Jeg har ikke mottatt varen ennå - kan jeg kansellere kjøpet?
  Dersom du ønsker å kansellere ordren gi oss beskjed om dette så raskt som mulig ved å benytte kontaktskjema eller sende oss en mail på post@porsgrund.com. Dersom ordren ikke allerede er effektuert vil vi gjør det vi kan for å møte ditt ønske.
 • Hvordan returnerer jeg varer jeg ikke vil ha, og koster dette noe?
  Angrefristen er gyldig i 30 dager fra varen er mottatt. Gi oss beskjed ved å benytte kontaktskjema eller post@porsgrund.com slik at vi får den registrert. Varen må være i salgbar stand dvs. ubrukt og med originalemballasjen intakt. Returporto tilfaller kunden. Merk pakken med «Retur netthandel» samt ordrenummer. Husk å legge ved utfylt angrerettskjema (lastes ned HER). Tilgodehavende vil bli kreditert tilbake på konto et par dager etter at vi har mottatt og behandlet returen. Vi anbefaler å sende inn returer som pakkepost slik at du har full oversikt over hvor forsendelsen befinner seg i postens system frem til den ankommer oss. Returadresse: Porsgrund Porselænsfabrik AS, Att: Netthandel, Pustutveien 18, Postboks 14, 1396 Slependen.

ANNET

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018