Serviset Ingrid 

Vi ønsker velkommen Ingrid, et nytt servise inspirert av norske håndverkstradisjoner!

Da designer Cathrine Kirkerud utviklet dekoren til Ingrid-serviset, hentet hun inspirasjon lokalt. Med farger og mønster inspirert av skjortebroderier fra Øst-Telemarksbunaden blir dette en hyllest til norsk håndverk. Dekoren på serviset, er moderniserte versjoner av broderier fra de over 150 år gamle bunadsskjortene.

Serviset Ingrid lanseres i to ulike farger: Original og Grå. I tillegg lanseres fargerike krus som passer like godt på hytta som hjemme.


Original 


Grå


Fargerike krus og asjetter


Ingridmønsteret til hverdags og fest!

 

Porsgrunds Porselænsfabrik har alltid vært en del av folks hverdag og fest. Med Ingrid tar vi med bunaden inn i både hverdagsstrikk av norsk ull og et porselensservise med samme mønster.

På samme måte som bunadene ble laget for å vare i generasjoner har det også alltid vært viktig for oss i Porsgrunds Porselænsfabrik å lage kvalitet som varer og kan gå i arv. Med Ingridmønsteret håper vi å inspirere til vakre borddekkinger med fantastiske fargespill og strikkeglede i mange år og generasjoner som kommer. 

Fra idé til Ingridmønsteret
Da designer Cathrine Kirkerud utviklet dekoren til Ingrid-serviset, hentet hun inspirasjon i norske bunader og folkedrakter.

Spesielt lot hun seg inspirere lokalt av gamle skjortebroderier fra Øst-Telemarksbunaden. Skjortene er mer enn 150 år gamle og har blitt utviklet og tatt vare på gjennom generasjoner. Ingridmønsteret er en moderne versjon av disse skjortene og en hyllest til alle de vakre bunadene og folkedraktene vi har i Norge.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A