LYS OPP MED MUMMILYKTER 

Lys opp i høstmørket med nydelige Mummi-telyslykter i tynt porselen!Mummitrollet har vært elsket av både barn og voksne i flere generasjoner. Hovedkarakterene i historiene fra Mummidalen pryder nå våre kjempesøte og dekorative lyslykter i tynt porselen. Morsomme gaveidéer til ulike personligheter!


SE LYSLYKTENE
Finsk favoritt

 

De nye telyslyktene i Nordic Light-serien lanseres som et samarbeid mellom Porsgrunds Porselænsfabrik og Moomin International®. De ulike motivene viser våre favoritter fra Mummidalen i situasjoner som illustrerer lek, vennskap og morsomme aktiviteter.

 

Telysholder eller potteskjuler til en søt, liten kaktus? Du bestemmer! Lyktene passer perfekt på barnerommet, husk bare å plassere dem i en høyde som gjør dem utilgjengelige for små hender. Og bruk led-telys for å unngå brannfarlige situasjoner.

 

Tove Jansson, (1914-2001) er Finlands mest kjente forfatter, og historiene om Mummitrollet har blitt oversatt til 50 ulike språk. Bøkene utkom mellom 1945 og 1980.

 Visste du at Marius-mønsteret er det mønsteret i Norge som flest strikker og at mønsteret har mer enn 33 millioner hits på Google? Porsgrunds Porselensfabriks designteam: Karianne Elmholt Tønnessen og Christian Svinddal har med Marius by Porsgrund skapt en tradisjonstro og tidløs servise-serie med en moderne vri. Serviset kommer i flere farger, både de tradisjonelle Marius-fargene rødt, hvitt og blått, og dusere pastellfarger og lys grått.


SE MUMMI-SERIEN

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A