Meny
MENU

Nettbutikk

Nettbutikk

Nettbutikk

Nettbutikk

Serviser har ofte en sentimental verdi, og går fra generasjon til generasjon. Men er du ikke så heldig at du har et flott arve..

Den sesongen vi liker aller best er jula. Derfor har vi mange flotte serviser du kan dekke julebordet med, fine lyslykter som k..

Barn er små mennesker og vi i Porsgrund synes det er viktig at produkter for barn skal være like fine og skikkelige som produk..

Kjøkkenet er hjemmets senterpunkt. Vi i Porsgrund er mer enn gjennomsnittlig opptatt av kjøkkenet og utvikler stadig nye produ..

Krus i fineste porselen har i alle år vært viktig for oss i Porsgrund. Om du ikke kan leve uten kaffe, eller elsker te, så me..

Porsgrunds designere har lager flotte vaser og lekre fat. Våre designere lar seg inspirere av alt fra krøllete papir til fugle..

Fat fra Porsgrund løfter et hvert festbord og kan fint kan kombineres med det serviset du allerede har hjemme. Fatene kan bruke..

Vakker oppbevaring i ren porselen. De vakre retrokrukkene med norgesglasslogo og porselenslokk vil garantert forskjønne kjøkke..

Med inspirasjon i porselenets gjennomskinnelige egenskaper har Porsgrunds designteam utviklet vakre lyslykter i løvtynt porsele..

På jakt etter en gave til en du er glad i? Et mykt og deilig pledd til hjemmekos eller på hytta er en presang som virkelig var..