Bli inspirert av Ranveig i påsken.


Mange av de vakreste bildene som Porsgrund Porselen har i arkivet er signert av Ranveig Lia. Hun foreviger hverdagsmagi gjennom en vakker lyssatt kameralinse.
Her ser vi henne i aksjon og blir litt kjent med kvinnen bak kameraet.


Hun har valgt seg ut Spire som servise til påskemiddagen.


Vi spurte Ranveig om hun kunne iscenesette et påskebord for oss - her ser vi resultatet


"Jeg hadde lyst til å lage et litt røft påskebord, med middags- og frokosttallerken i Spire-serviset. Jeg har stukket tulipaner og påskeliljer ned i våt oasis. Rundt fatet har jeg laget et rede av kvister fra kaprifol. Eggene er farget med naturlig farge. Løkskall fra gul og rød løk (og en skvett eddik) har kokt i en kjele med vann. Eggene har så ligget i vannet til jeg fikk ønsket farge. Jo lenger du lar de ligge i vannet, jo mørkere blir de."


Hva inspirerte deg?


"Jeg ville ha et vårlig, rustikt bord ved hjelp av kontraster og ulike materialer. Serviset jeg valgte heter Spire. Det har et vakkert relieffdekor som symboliserer spirene vi ser nå om våren."

Hva er dine planer for påsken?


"Vi gleder oss til å åpne sommerhytta igjen. Håper i år igjen at vi får besøk av mye venner og familie. Bacalao er fast på menyen den kvelden vennepar/hyttenaboer kommer på besøk. Påsken er min favoritt-høytid, så mye mer rolig og avslappende enn julen."

Har du et tips til oss for hvordan vi kan løfte borddekkingen til nye høyder?


"Siden jeg også jobber som blomsterdekoratør må jeg vel si sesongens friske blomster. Stoffservietter gir også et løft til bordet."

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A