Meny
MENU

Lag deres egen tradisjon!

Skal du gifte deg i år eller er du invitert i Bryllup? Kjøp praktiske og unike bryllupsgaver av oss!

Med gaver som varer, har dere minner om dagen som dere kan bruke resten av livet. Servisene våre kommer i alle prisklasser og Sense har livstidsgaranti på kantskår! Med sine rene linjer og praktiske former er dette et solid servise som vil vare livet ut! Velg norsk kvalitet når du skal gifte deg! Del bryllupsinspirasjonen din med oss på Instagram! #porsgrundsporselaensfabrik
sense porsgrunds porselænsfabrik bryllupslisten.no

“Evig din” Sense har livstidsgaranti på kantskår. Med sine rene linjer og praktiske former er Sense et solid servise til hverdag og fest som vil vare livet ut. Livstidsgarantien gir deg fritt innbytte ved kantskår!

Bogstad Strå er vårt eldste og mest tradisjonsrike servise. Dekoren er håndmalt av Porsgrunds beste porselensmalere, i tråd med gammel tradisjon og design. Dekoren blir omtalt blant fagfolk som “evighetsmønsteret”, og er antatt å være ett av verdens eldste porselensmønstre. Vi er stolte over å ha produsert dette serviset helt siden produksjonen startet i 1887.

märtha tekopp bryllupslisten.no porsgrunds porselænsfabrik

Märtha er et klassisk og tidløst servise i benporselen. Den lille forskjellen ligger i hjertelenken; servisets vakre dekorkant i sølv og blått, som er en kunstnerisk hyllest til kjærligheten. Märtha er designet av Porsgrunds designteam og lansert i 2002.

Kjøp de fineste bryllupsgavene av oss!

Våre beste bryllupsgave-tips!


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500