Meny
MENU

Vinterens store nyhet!

”Det nydelige Dompap-serviset fra Porsgrund Porselen har allerede fått en rørende god mottakelse fra våre kunder.

Det nye Dompap-serviset er designet av Maud Gjeruldsen Bugge, sjefsdesigner ved Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik. Hun har utviklet serviset med den norske vinteren i tankene. Hva er vel koseligere enn en liten, lubben, rød fugl på en rimfrostet gren? Dompap-serviset består i dag av middagstallerken (27cm), frokosttallerken (21cm), dyp tallerken (22,5cm), dessert/salat skål (21cm), kaffekopp med skål (22cl), tekopp med skål (33cl) og krus (44cl) i 2pk. Serviset er tilgjengelig i nettbutikk, men også på Fabrikkutsalget i Porsgrunn og hos Christiania Glasmagasin.

Bestill Dompap-serviset her:

Elegant benporselen og detaljer i platina

Den fargesterke dompapen er et kjærkomment syn i det hvite vinterlandskapet. Start filmen under og hør designsjef Maud Gjeruldsen Bugge fortelle hvordan hun hentet inspirasjon fra kalde, klare dager, blekt dempet vinterlys og fuglens rødfarge. I likhet med flere andre populære serviser fra Porsgrunds Porselænsfabrik er Dompap laget av elegant benporselen med små detaljer i ekte platina.

De siste årene, og spesielt på vinterstid, har vi sett en stor interesse for glassfuglene i Dompap-serien fra Hadeland Glassverk. Dekker du opp med Dompap-serviset og pynter med glassfuglene får du en helt unik oppdekning som garantert vil sette i gang samtalen rundt festbordet.


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500