Renates jul

Interiørstylist og influencer Renate Lorentzen feirer aller helst jul på hytta. Der har hun den lune, koselige stemningen hun elsker, og naturen rett utenfor døren. Da er julestemningen sikret!Renate Lorentzen står bak instagramkontoen @casachicks. Hele 277 000 følger Renate og beundrer bildene fra hennes flotte hjem og ditto hytte. Og i jula vil Renate helst til fjells.


SE VÅRE BESTSELGERE FRA MARIUS-SERIEN
Julestemning på hytta

 

- På hytta tar jeg tilbake barndomsjulen min, og legger til endel naturmaterialer. En herlig blanding av det røde, tradisjonelle & Disney , snøkuler og masse grønt fra naturen, forteller Renate.

 

Her forteller hun om hva som er jul for henne:

Det skal være jul for barna , så de får pynte treet, men på bordet er det jeg som bestemmer heldigvis! Og bordet mitt skal gi en godfølelse av rød, tradisjonell jul med litt glam. Julen får frem barnet i meg, og jeg elsker å lage nissestreker! Samtidig koser jeg meg med barna våre og baker og lager juleverksted sammen.Når familien er samlet i julepysj, med en god julefilm på skjermen og snøen laver ned utenfor hytta, er det jul for meg.

 

God jul, hilsen Renate!


SE MARIUS-SERIEN

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A