VINN BOGSTAD STRÅMØNSTER!


Nå kan du eller noen du kjenner vinne en servisepakke i den norskproduserte og håndlagde serien Bogstad Stråmønster. Ved å nominere ditt brudepar på vår Facebook- eller Instagramside er du med i trekningen. 
 


SLIK DELTAR DU I KONKURRANSEN


Skal du, eller noen du kjenner, gifte seg i år?

Nå inviterer vi deg til å nominere et brudepar som du synes skal vinne en flott servisepakke med Bogstad Stråmønster til 6 personer fra oss i Porsgrunds Porselænsfabrik. Brudeparets monogram/initialer kan om ønskelig også håndmales på serviset.

 

For å delta i konkurransen må du gå inn på vår Facebook eller Instagram-side:

 • Kommentere konkurranse-innlegget, med hvilket brudepar* du mener fortjener denne premien - og hvorfor
 • Like konkurranse-innlegget
 • Følge Porsgrunds Porselænsfabrik på Facebook/Instagram


  *Samme brudepar kan nomineres flere ganger av ulike deltakere, men kun én gang av samme person. Vinneren må ha adresse i Norge.

 

LYKKE TIL!


BOGSTAD STRÅMØNSTER - Norsk håndverk siden 1887Bogstad stråmønster er vårt eldste og mest tradisjonsrike servise. Dekoren er håndmalt av Porsgrunds beste porselensmalere, i tråd med gammel tradisjon og design. Dekoren blir omtalt blant fagfolk som “evighetsmønsteret”, og er antatt å være ett av verdens eldste porselensmønstre. Vi i Porsgrund er stolte over å ha produsert dette serviset helt siden produksjonen startet i 1887.


Høybrent feltspatporselen er den porselenskvaliteten Porsgrunds Porselænsfabrik har produsert siden 1887, altså fra begynnelsen. Det høybrente porselenet regnes som den edleste kvaliteten av porselen og kjennetegnes ved at det er gjennomskinnelig hvitt med en klar glansfull glasur. Høybrent porselen består kun av rene naturmaterialer, er 100% tett, svært robust og er velegnet til både fest, og hverdagsbruk. Det hvite porselenet fra Porsgrund har tradisjonelt blitt kalt det hvite gull. Det forteller mye om hvor høy status det materialet har hatt i Norge på 1900-tallet. Nå fører vi stolt tradisjonen videre med hvitt gull av den beste kvalitet.
Dette serviset har vært produsert siden produksjonen startet i 1887. Hvert håndmalte produkt fra Porsgrund har initialene til maleren på seg, og kan derfor spores tilbake til den konkrete håndmaleren.

Vi i Porsgrund er stolte av vår arv, og historien knyttet til vår merkevare. Ved å besøke vår fabrikk i Porsgrunn kan du lære mer om historien vår, og treffe våre fantastiske porselensmalere – og ikke minst besøke Porselensmuseet. Les mer om fabrikken vår i Porsgrunn her.

PREMIEN ER EN FULLSTENDIG SERVISEPAKKE

TIL 6 PERSONER


SERVISEPAKKEN INNEHOLDER: 

 

 • 6 stk Bogstad Stråmønster Flate tallerkner 27 cm
 • 6 stk Bogstad Stråmønster Flate tallerkner 20 cm
 • 6 stk Bogstad Stråmønster Dype tallerkner 20 cm
 • 1 stk Bogstad Stråmønster Serveringsfat

Monogram håndmales på servisets deler om ønskelig


PREMIEN HAR EN VERDI PÅ KR. 14 100


Du har oppnådd gratis frakt!

 • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
  • Option Value
  kr 4444,00
 • Det er %1 varer i handlekurven.
 • Delsum N/A