FABRIKKUTSALGET

Besøk Norges eneste B-vareavdeling for Porsgrunds Porselænsfabrik og få opptil 80% rabatt! Velkommen til Fabrikkutsalget i Porsgrunn!
Opplev stråmalere og porselensproduksjon


Hos oss på fabrikkutsalget, kan du besøke våre flinke stråmalere og se hvordan de håndmaler vårt tradisjonsrike og populære stråmønster. Vår håndverksproduksjon er også vel verdt et besøk, her kan du se hvordan porselen blir produsert! I vårt fabrikkutsalg kan du finne B-varer og 2.sortering, som ikke er tilgjengelig noe annet sted. I tillegg byr vi på gode priser og et stort utvalg av våre serviseserier.

 

Visste du at vi tilbyr personaliserte spesialbestillinger? Du kan bestille personlige gaver med håndmalt navnetrekk hos oss! Kontakt oss for mer informasjon.Hos oss finner du også mer enn bare porselen. Vegg i vegg med vår fabrikk og fabrikkutsalg finner du både auksjonshallen og porselensmuseet, som er vel verdt et besøk.

I tillegg til to store porselensavdelinger, som inneholder både 1. sortering og B-vare, kan vi tilby nydelig gårdsmat og drikke. Vi har stort utvalg av glasserier fra Hadeland Glassverk, og en egen kjøkkenavdeling med varer fra Christiania Glasmagasin og andre.

Norgesglasset har en egen avdeling hos oss, med mange spennende produkter - velg blant glasskrukker til sylting og oppbevaring eller fylte glass med krydder og søtsaker. Vi har også Norgesglass i porselen, disse er håndlagde på fabrikken.


Åpningstider

Vi holder åpent mandag-fredag fra kl 10-19. Lørdagsåpent 10-18. Søndagsåpent 11-17.

Vi ønsker alle våre kunder hjertelig velkommen! Kom innom for ekstra gode tilbud i dag!

 

Besøksadresse: Porselensveien 6, 3920 Porsgrunn (Kun 10 min kjøring fra E18!)

Ring oss gjerne: +47 410 40 765 eller send en mail til: fabrikkutsalget@porsgrund.com

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A