Fabrikkutsalget

Besøk Norges eneste B-vareavdeling for Porsgrunds Porselænsfabrik og få opptil 80% rabatt! Velkommen til Fabrikkutsalget i Porsgrunn!
august 1, 2020

Opplev stråmalere og porselensproduksjon

Hos oss på fabrikkutsalget, kan du besøke våre flinke stråmalere og se hvordan de håndmaler vårt tradisjonsrike og populære stråmønster. Vår håndverksproduksjon er også vel verdt et besøk, her kan du se hvordan porselen blir produsert! I vårt fabrikkutsalg kan du finne B-varer og 2.sortering, som ikke er tilgjengelig noe annet sted. I tillegg byr vi på gode priser og et stort utvalg av våre serviseserier.

 

Visste du at vi tilbyr personaliserte spesialbestillinger? Du kan bestille personlige gaver med håndmalt navnetrekk hos oss! Kontakt oss for mer informasjon.

Hos oss finner du også mer enn bare porselen. Vegg i vegg med vår fabrikk og fabrikkutsalg finner du både auksjonshallen og porselensmuseet, som er vel verdt et besøk.

I tillegg til to store porselensavdelinger, som inneholder både 1. sortering og B-vare, kan vi tilby nydelig gårdsmat og drikke. Vi har stort utvalg av glasserier fra Hadeland Glassverk, og en egen kjøkkenavdeling med varer fra Christiania Glasmagasin og andre.

Norgesglasset har en egen avdeling hos oss, med mange spennende produkter - velg blant glasskrukker til sylting og oppbevaring eller fylte glass med krydder og søtsaker. Vi har også Norgesglass i porselen, disse er håndlagde på fabrikken.

Åpningstider

Som følge av Corona-utbruddet har vi endrede åpningstider ved Fabrikkutsalget. 

 

Mandag-lørdag: 10-18

Søndager: 11-17

 

Du kan også bestille varer på e-post eller telefon, som kan hentes i butikken, eller sendes hjem til deg.

Send en e-post til helena.teigen@porsgrund.com eller ring tlf.nr. 410 40 765.

Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram @fabrikkutsalgetporsgrunn for oppdatering vedrørende åpningstider, og for unike tilbud for henting, hjemlevering eller sending.

Besøksadresse: Porselensveien 6, 3920 Porsgrunn (Kun 10 min kjøring fra E18!)

Ring oss gjerne: +47 410 40 765 eller send en mail til Butikksjef Helena Teigen: helena.teigen@porsgrund.com.

 

Velkommen til en hyggelig handleopplevelse!

Porselensopplevelser for hele familien

STORT UTVALG
Se vårt flotte utvalg av glass, porselen, mat og kjøkkenvarer! Bli inspirert til å dekke flotte middagsbord og pynte i hjemmet

PANGTILBUD
På Norges eneste B-vareavdeling for Porsgrunds Porselænsfabrik kan du finne knalltilbud med opptil 80% rabatt!

OPPLEV VÅR HISTORIE
Porselensmuseet forteller Porselensfabrikkens 130 år lange historie gjennom vakre gjenstander, film og digitale hjelpemidler. Les mer!

SE VÅRE FLINKE PORSELENSMALERE
Visste du at stråmønsteret på Bogstad-serviset fra Porsgrunds Porselænsfabrik fortsatt håndmales på fabrikken i Porsgrunn? Se hvordan det gjøres og snakk med oss hvis du ønsker et unikt produkt til bryllup eller barnedåp!

BESØK PRODUKSJONEN
Porsgrunds Porselænsfabrik produserer fortsatt i Norge. Du er velkommen inn i produksjonene for å lære mer om hvordan de fantastiske produktene blir til.

GAMMELT PORSGRUND
Auksjonshallen er samlerens paradis. Gjør gode bruktkjøp eller få verdsatt porselenet du har arvet. Les mer!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2020