Porselensmuseet

I Porsgrunds Porselænsfabriks lokaler finner du Porselensmuseet. Her fortelles Porselensfabrikkens historie gjenom vakre gjenstander, film og digitale installasjoner. Velkommen inn i en verden av håndverk og historie, dekorer og modeller!

Via 1.000 gjenstander og digitale installasjoner blir du kjent med fabrikkens over 130 år lange historie og produksjon. I ukedagene kan du se porselensproduksjon på nært hold i porselensfabrikken. Bestill gjerne omvisning i fabrikken, og se hvordan porselen blir skapt, brent og dekorert.

Åpent torsdag – søndag 11-16

Kontakt: 35 54 45 00 / post@telemark.museum.no

Vi har skiftende utstillinger i vår egen designbutikk – her finner du flotte gaver til konfirmant, jubilant og brudepar!

Hver helg og i ferier tilbyr vi fine aktiviteter for barn. Til barna har vi laget et oppgavehefte som gjør det ekstra gøy for dem å være med.

Museet er samlokalisert med PPs produksjonslokaler, PPs Fabrikkutsalg og Auksjonshallen som selger gammelt PP. Lunsjen kan du ta hos Brekkeparken Kafé i bygget ved siden av. Der får du kjøpt deilig mat og drikke i historiske lokaler, for her satt nemlig portvaktene til Porsgrunds Porselænsfabrik i gamle dager. Kafeen har nydelig beliggenhet med fantastisk utsikt over Skien og Vassdraget hvor du kan se kanalbåtene seile på Telemarkskanalen.

Museer og lunsj
Er dere en gruppe på tur, og ønsker en matbit, tilbyr vi fiskesuppe fra Mathuset.

Telemark Museum tilbyr omvisning på bestilling (min. 10 pers) og må forhåndsbestilles.
Priser og info finner du her. Tilbudet gjelder i Porselensmuseets åpningstid.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A