LOGOKRUS FRA PORSGRUNDSETT DITT DESIGN PÅ ET AV VÅRE KRUS


Porsgrunds Porselænsfabrik har levert krus, med og uten spesialdekor, til Norges store og små bedrifter i over 100 år. Med Norges lengste erfaring innen logokrus garanterer vi at du blir fornøyd med både kvalitet og design. Dekoren på våre krus brennes inn i glasuren ved høy temperatur og varer evig. Vår slitesterke kvalitet er tilpasset bruk i kantiner og storhusholdning. Flere av våre modeller kan stables og tar liten plass.


Våre dyktige designere lager gjerne forslag til design i deres logofarger eller andre elementer som er viktig å formidle for din bedrift eller organisasjon. Slik kan du minne dine ansatte, leverandører og forretningsforbindelser på ditt varemerke hver eneste dag. Dekoren på våre krus brennes på over 1200 grader slik at det smelter ned i glasuren på krusene og varer evig. Dermed trenger du ikke være redd for at dekoren skal falme over tid.HVORFOR BØR DU KJØPE LOGOKRUS FRA PP?


Porsgrunds Porselænsfabrik kvalitet er enestående. Fordi logo og design på våre krus brennes på 1200 grader og smeltes inn i glasuren er de laget for å vare evig. Vi kaller det evighetsdekor. Ved å bestille logorkus til din bedrift fra oss kan du være sikker på at de vil leve lenge og formidle din merkevare i lang tid fremover. Krusene tåler oppvaskmaskin, glansmiddel, mikrobølgeovn og fryser. I tillegg vil de tåle varme opp til 230 grader og ned til minus 30 grader.
KONTAKT VÅR SELGER


Heidi Lykke

Heidi.Lykke@Porsgrund.com

+47 954 99 113
LAST NED KATALOGEN

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A