Serier

Porsgrunds Porselænsfabrik har et bredt utvalg av porselensserier og serviser fra klassikeren Bogstad, med og uten håndmalt stråmønster, til Sense som passer til alt. Uansett hvilken stil du trives med har vi serviser som passer og som lar deg pynte bordet slik du liker det best selv.

SERVISESERIER

BØLGE
Servise

BOGSTAD 
Servise

MINISTRÅ
Servise

MAXISTRÅ
Servise

BLUEBIRD
Servise

SENSE COBALT
Servise 

SENSE TEAL
Servise

SENSE EARTH
Servise

SENSE
Servise

BØLGE HVITT
Servise

BOGSTAD HVITT
Servise

SPIRE
Servise

TID
Servise

NATHALIE GULL
Servise

NATHALIE PLATINA
Servise

CECILIE GULL
Servise

CECILIE PLATINA
Servise

MARIUS
Servise

INGRID
Servise

NATUR LYS GRANITT
Servise

NATUR MATT SORT
Servise

NATUR MØRK GRANITT
Servise

NATUR ONYX
Servise

PARTITUR
Servise

BONDEMØNSTER
Servise

JORDBÆRENG
Servise

NISSE
Servise

DOMPAP
Servise

CITRON
Servise

FAUNA
Servise

ØVRIGE SERIER

BARN
Serviser

DECUISSON
Kniver

HASHTAG
Krus og boller

Nordic
Serie

NORGESGLASSET
Serie

SOFT
Vaser

 LIMONADE
Serie

 JORDBÆR
Serie

 MADELEINE
Krus

ILDFAST
Serie

UTGÅENDE SERIER

MARIUS BLÅ
Servise

SATURN PLATINA
Servise

ZELESTE
ServiseModerne design i over hundre år

Porsgrunds Porselænsfabrik ble grunnlagt i 1885 og hadde sin første porselensbrenning i 1887

 

Med produksjon av porselen økte standarden hjemme hos vanlige folk betraktelig. Lokal produksjon var rimeligere enn import, noe som resulterte i at flere fikk mulighet til å kjøpe produkter som tidligere bare hadde vært de rike forunt. 

Siden oppstartsårene har Porsgrunds Porselænsfabrik på mange området vært en ledende bedrift, med sin nyskapende, modige og kreative holdninge til forbrukeren, og innovative løsninger. 

En rekke av de største og viktigste norske industridesignerne, som Nora Gulbrandsen, Tias Eckhoff, Konrad Galaaen og Eystein Sandnes, var ansatt som designere ved Porsgrunds Porselænsfabrik. De satte sine tydelige preg på design og produksjon, og betydde mye for merkevaren Porsgrunds Porselæn. 

Det har i alle år blitt stilt store krav til menneskene som har utviklet produktseriene. Dette har resultert i et godt samarbeid mellom kunstnerne og designerne, med fokus på høy faglig kompetanse og materialforståelse. 

Denne filosofien har gjort Porsgrund til en institusjon innenfor norsk industri, og et kjent og kjært merke for de fleste nordmenn. Med en historie som begynte for over 130 år siden, har vi lært å aldri ta noe for gitt. Hver eneste dag jobber vi hardt for å utvikle og teste våre produkter, slik at du kan føle deg trygg på at hver gang du handler hos Porsgrund, får du et produkt av aller beste kvalitet. 

Vi er stolte over å forvalte og formidle Porsgrundmerkevaren, en betydelig del av norsk historie og kulturav, både innenfor design og industri. 

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A