Bølge

Produsert og håndmalt i Norge

 

Vi på Porsgrunds Porselænsfabrik er stolte av å presentere et helt nytt servise: BØLGE. Serviset produseres og håndmales på vår fabrikk i Porsgrunn i tråd med gamle tradisjoner og høye krav til kvalitet. BØLGE er inspirert av vår tradisjonsrike arv, men med et moderne uttrykk som vi håper vil vare i mange generasjoner.

 

 

BØLGE er designet av Cathrine Kirkerud og Erik Lorange Lindeberg som begge jobber fast i vårt designteam. Deres ønske var å designe et servise som avspeiler nåtiden så vel som vår historiske tilknytning til hav og sjø. Det stilrene bølgende relieffet spiller på symbolikk og viser til historien om hvordan porselenet kom over havet til Norge da Porsgrund Porselænsfabrik startet som porselensprodusent for 137 år siden. Resultatet ble et relieffmønster som minner om bølger i sjøen.

 Norskprodusert og håndmalt
på vår fabrikk i Porsgrunn

Som Bogstad lages Bølge for hånd i Porsgrunn - i høybrent feltspatporselen - med kjærlighet og strenge krav til kvalitet. Glasuren forsegler dekoren og forblir dermed evigvarende. Dette gjør at serviset tåler daglig bruk i vaskemaskinen. 

Bølge består av både hvitt uten dekor og stråmalt. Dekoren på det stråmalte er inspirert av det ikoniske blåmalte stråmønsteret på vårt eldste servise - Bogstad. Mønsteret på Bølge er spesiallaget for serviset, men har den gjenkjennelige blåfargen og mange av de samme elementene vi kjenner fra Bogstad. Stråmønsteret håndmales av Porsgrund Porselænsfabriks egne porselensmalere. Hvert håndmalte produkt fra Porsgrund er merket med initialene til maleren, og kan derfor spores tilbake til den enkelte håndmaleren.

Den som venter på noe godt..
Bølge blir tilgjengelig fortløpende på porsgrund.com, i våre utsalg i Porsgrunn og Ålesund, samt Christiania Glasmagasins butikker. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du kan oppleve utsolgtsituasjoner de førstkommende månedene, og spesielt på Bølge Strå. Produksjonen i Porsgrunn og stråmalerne der jobber på spreng for å ferdigstille og male stadig flere deler, men høy kvalitet tar tid å lage. Vi håper å være fullt leveringsdyktige på alle deler fra januar 2023.

Ønsker du å se de ulike delene og lese mer om Bølge, se vår katalog:

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A