Horeca 

Porsgrunds Porselænsfabrik

 

Porsgrunds Porselænsfabrik ble etablert i 1885 og har siden den første brenningen i 1887 laget porselen for det norske markedet, både serviser, vaser og andre gjenstander. Siden produksjonsoppstarten har Porsgrund vært en av landets fremste designbedrifter, og kjente navn som blant annet Tias Eckhoff, Nora Gulbrandsen og Konrad Galaaen har vært viktige bidragsytere for å skape det Porsgrund vi kjenner i dag.

Høy faglig kompetanse og materialforståelse kombinert med kreative og innovative løsninger har gjort fabrikken til et begrep i norsk industri de fleste i Norge har et forhold til. Med en historie på over 130 år vet vi hva som kreves. Derfor jobber vi hver dag med å utvikle, og teste produktene våre. Slik at du alltid kan være sikker på at produktene våre er av beste kvalitet.

 

Se vår nyhet NATUR!

Natur er et servise i nordisk stil med organiske former, og farger og materialer inspirert av naturen rundt oss. Kvalitetsproduktene i glass og porselen i ulike størrelser, kan settes sammen i mange vakre kombinasjoner. De lekre overflatene i sort matt glasur og mørk eller lys granitt - er like fine å blande som å bruke hver for seg. 

Du finner alle deler og størrelser i vår sortimentskatalog.

Spillet i glasuren gir det lille ekstra til en vakkert dandert tallerken. 

Glassprodukter som skaper liv til oppdekningen. 

Kontakt en av våre selgere

Hege Johansen Aas

Salgsleder Horeca

+ 47 40 41 32 20

[email protected]

Ole Andreas Pedersen

Key Account Manager Horeca

+47 93 00 02 21

[email protected]

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A