Auksjonshallen


ET PARADIS FOR SAMLERE!

Auksjonshallen ligger i samme bygg som Porselensfabrikken og er et paradis for samlere. Her finner du gode bruktkjøp på porselen og andre antikviteter.


Auksjonshallen, som selger gammelt PP, finner du i bygningen til Porsgrunds Porselænsfabrik AS som ble reist i 1886. Auksjonshallen har spennende antikviteter, flotte retrogjenstander og unike samleobjekter. Det er stor variasjon, og et godt utvalg av varer. Her kan du gjøre gode kjøp på brukt porselen. Ta gjerne kontakt hvis du vil forhøre deg nærmere eller ønsker en vurdering.

Auksjonshallens åpningstider: man.-fre 10-16, lør. 10-15. Søndag stengt. Besøksadresse: Porselensveien 6, 3920 Porsgrunn (Kun 10 min kjøring fra E18!) 

Ring oss gjerne: +47 900 22  424 eller send en mail til: post@auksjonshallen.no

Porsgrunds Porselænsfabrik har dessverre ikke anledning til å sette noen verdi på historiske porselensprodukter da det til enhver tid er marked og etterspørsel som bestemmer dette. Dersom du vurderer å selge ditt servise anbefaler vi at du kontakter spesialistene hos Auksjonshallen eller din lokale antikkhandel.

Porsgrunds Porselænsfabrik har produsert utallige ulike serviser. Disse har for det meste vært masseprodusert, men det finnes unntak med f.eks spesialbestillinger til bedrifter og de tradisjonelle lagersalgene ved fabrikken. Mange gjenstander er ustemplet, men er likevel produsert ved fabrikken. Frem til tidlig 80-tallet var det vanlig med dekornummer og de færreste serviser fikk navn. På den tiden var det modellen som bar navnet, som f.eks Astra eller Vega-modellen.

Oversikt over historiske PP stempler og signaturer finner du i Nasjonalbibliotekets digitale utgave av “Gammelt Porsgrund - Klenodier verdt å eie”. Et nyttig verktøy for tidfesting av produksjon.

På Facebook finnes det et par veldig gode forum hvor du kan poste bilder og spørre PP entusiaster om det aller meste. Gruppene heter «Porsgrund porselen-Kjøp-Salg-Bytte» og «Porsgrunn Porselen samlere, kjøp/salg». Her må du be om å få bli medlem, og siden kan du poste og lese om masse flott gammelt porselen. Vi understreker at disse sidene ikke er i Porsgrunds Porselænsfabrik sin regi, men drevet av private entusiaster på hobbybasis.


Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A