Bytte og retur

Ansvar og undersøkelse av produktene

Risiko for produktene overtas av kunden så snart de er i kundens besittelse. Etter at kunden har mottatt varene bør leveransen undersøkes så snart man har mulighet til det for å sikre at; sendingen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene har blitt skadet under transport, eller har andre feil/mangler.

Bytte og angrerett

Hos Porsgrunds Porselænsfabrik har du en utvidet angrerett i inntil 30 dager fra du har mottatt varen. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må varen returneres i samme stand som den ble mottatt. Straks returen er godkjent vil du få tilbakebetalt gjeldende beløp. Returporto på kr 99 betales av kunden. Merk at retur må skje med Posten/Bring. Følg returlink fra Posten/Bring i appen, eller på mottatt sendingsbekreftelse. 
 

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen må det, innen rimelig tid, bli gitt skriftlig beskjed pr epost (post@porsgrund.com) om dette. I eposten ber vi deg vise til ordrenummer, samt hvilke varenummer/varenavn reklamasjonen gjelder. Legg ved bilder som tydelig viser mangel/feil/skade. 
Uke 27-31 vil være preget av begrenset kapasitet og behandling av returer vil ha 3-4 ukers behandlingstid.
 

 

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A