Bytte og retur

Ansvar og undersøkelse av produktene

Risiko for produktene overtas av kunden så snart de er i kundens besittelse. Etter at kunden har mottatt varene bør leveransen undersøkes så snart man har mulighet til det for å sikre at; sendingen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene har blitt skadet under transport, eller har andre feil/mangler.

Bytte og angrerett

Hos Porsgrunds Porselænsfabrik har du en utvidet angrerett i inntil 30 dager fra du har mottatt varen. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må varen returneres i samme stand som den ble mottatt. Straks returen er godkjent vil du få tilbakebetalt gjeldende beløp. Bruk vår returetikett for en godkjent retur, denne koster 99,- som blir trukket fra refunderingen. For å enkelt og effektivt registrere en retur, kan du bruke denne siden HER 
 

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen må det, innen rimelig tid, bli gitt skriftlig beskjed pr epost (post@porsgrund.com) om dette. I eposten ber vi deg vise til ordrenummer, samt hvilke varenummer/varenavn reklamasjonen gjelder. Legg ved bilder som tydelig viser mangel/feil/skade. 
Uke 27-31 vil være preget av begrenset kapasitet og behandling av returer vil ha 3-4 ukers behandlingstid.
 

 

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A