Ildfast

Porsgrund Porselen introduserer sin nyeste produktserie, Ildfast, som kombinerer estetikk og praktisk funksjonalitet på en perfekt måte. Serien er laget i høy-brent feltspatporselen.

Med sitt lekre klassiske design er ildfast en fryd å lage mai i, og perfekt til å bake, steke og gratinere ulike retter. Produktene egner seg også til servering av kalde retter.

 

Denne kolleksjonen er designet for lang holdbarhet og gir deg muligheten til å bruke porselenet til både hverdag og fest i mange år fremover.

Serien Ildfast er designet av Erik Lindberg.

"Vårt mål var å skape produkter som ikke bare var vakre å se på, men som også tilbyr enestående kvalitet og er utformet med tanke på praktisk bruk.

Disse ildfaste formene er resultatet av vårt engasjement for både design og brukervennlighet. Den glaserte overflaten gjør formene hygieniske, beskytter formene mot riper og flekker. Alle formene kan stables, og har små håndtak på sidene som gjør det enkelt å få godt tak selv med grytevotter. De er bærekraftige med tanke på kvalitet, holdbarhet og at formene kan brukes igjen og igjen." - Erik Lindberg

 

En fryd å lage mat i, ment for å vare

Ildfast serien er motstandsdyktig mot høye temperaturer: Man kan ta de rett fra kjøleskap eller fryser, og sette de rett i stekeovnen.

Formene kan vaskes i oppvaskmaskin og tåler temperaturer fra -30°C til+230°C.

 

Med sin tidløse eleganse passer Ildfast-serien inn i enhver interiørstil og vil være en perfekt gave til de som elsker matlaging og baking.

Enten det er som en gave til en kjær venn eller som en oppgradering til ditt eget kjøkkenutstyr, vil Porsgrund Porselens Ildfast-former være et verdifullt og praktisk tilskudd til ethvert hjem.

 

Formene kommer i seks forskjellige størrelser fra 13 cm – 37 cm og i fargene: 

Hvitt, beige og blått. 

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A