SENSE COLOUR


Sense er et av de mest populære og komplette servisene fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Nå lanseres serviset i tre nye, spennende farger.FARGEFINE NYHETER FRA PORSGRUNDS PORSELÆNSFABRIK


Det stilrene og anvendelige Sense-serviset er kjent for å være Porsgrunds Porselænsfabriks mest komplette servise, med alle delene du måtte trenge til hverdag og fest. Med tallerkener og skåler i ulike former og størrelser, er serviset en like stor favoritt hos dem som liker den minimalistiske stilen, som hos dem som foretrekker en mer voluminøs borddekking.


Nå lanseres serviset i tre nye, spennende farger, som henter inspirasjonen fra himmel, sjø og jord: Teal, Cobalt og Earth. Teal kombinerer harmonien i grønt med det rolige i blått, mens Cobalt er en mer intens, klar og mørkere blåfarge. Earth tar det beige og grå fra jorden og sanden, og lander som en lun «greige» kulør.

SENSE TEAL

SENSE COBALT

SENSE EARTH


De ulike fargene er like vakre å dekke på hver for seg, som å kombinere med hverandre, eller med Sense i hvitt. Serviset passer fint til sommerens fargerike salater og saftige sjømat, og til høstens varme supper og kryddersterke wokmiddager.


UTFORSK SENSE COLOUR


Alle produktene i Sense-serien kan stables, er ildfaste, kan fryses og tåler oppvaskmaskin. Serviset har også livstidsgaranti på kantskår.


Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A